Arkisto

Menneitä tapahtumia ja virstanpylväitä


Arkiston uusimmat

Vanhat nettisivut poistuivat uusien tieltä 3.5.2015

Hakukonejätti Googlen muutettua algoritmiaan keväällä 2015, tuli välttämättömäksi muuttaa kyläyhdistyksen nettisivut entistä paremmin toimiviksi myös mobiilikäytössä. Käytännössä siirryimme samalla käyttämään HTML5- ja CSS3-pohjaista sivupohjaa. Vanha sivusto näytti tältä:


Uusi puheenjohtaja

1.1.2015
Kyläyhdistyksellä on uusi puheenjohtaja. Hän on Jaana May. Sydämelliset onnittelut Jaanalle valinnan johdosta!

Tervavuosi 2014

1.10.2014
Tervatapahtuma oli yleisömenestys! Tervahaudan sytytti tv:stä tuttu parivaljakko Paula ja Rauno. Tervahaudan äärellä tanssahdeltiin upouudella tanssilavalla. Asiat olivat siis mallillaan, kun vietimme järjestyksessään viidettätoista Tervatapahtumaa Löytäneen lammen rannalla. Ja tervaakin tuli! Tervahaudan tuottaman tervan määrän veikkasivat tarkimmin Orvokki Rinne ja Kerttu Ilomäki. He arvasivat lukemaksi 721, kun toteutunut määrä oli lopulta 718 litraa. Likelle pääsi myös Marjatta Heiska veikkaamalla 712 litraa. Pääpalkinto arvottiin, ja voittajaksi tuli Orvokki Rinne. Hopea- ja pronssisijoille päätyneet palkittiin - kuinkas muutenkaan - tervalla! Onnittelut voittajille!

Tervavuosi 2013 päätöksessä

13.10.2013
Sydänmaan tervavuosi 2013 on päätöksessä. Kesällä järjestämämme vuosittainen ja perinteikäs viikon mittainen Tervatapahtuma oli onnistunut. Tervaa tippui kokonaiset 767 litraa. Tervavuosi 2014 alkaa aikanaan tervanpolton ja siihen liittyvän tapahtuman suunnittelulla. Tervaa voi ostaa Tervamestari Markku Mäenpäältä, hän vastaa tiedusteluihin numerossa 0500 127 695.

Uudet nettisivut julkaistu

1.5.2013
Kyläyhdistyksen hallitus päätti alkukeväällä toteuttaa yhdistykselle talkoilla uudet nettisivut. Tavoitteena on tehostaa yhdistyksen tiedotusta ja tapahtumamarkkinointia sekä edistää vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa kyläläisten kesken. Alkuperäinen nettisivustomme ehti olla toiminnassa jo monia vuosia. Kiitämme Kivirannan perhettä, joka toteutti tuon sivuston aikana, jolloin moni muu yhteisö oli vielä vailla omia sivuja. Alkuperäisen sivuston materiaalia käytetään myös uudella sivustolla.

Kevätkokouksen antia

20.3.2013
Kyläyhdistyksellä on yleinen kyläkokous kaksi kertaa vuodessa - syksyllä ja keväällä. Kevään 2013 kyläkokous palkitsi perustajajäsenensä kunniakirjoin. Pertti Kiviranta nimitettiin kunniapuheenjohtajaksi.

Kyläyhdistyksen alkuaikoihin ja sen perustajajäseniin voi tutustua lukemalla yhdistyksen mielenkiintoisen 30-vuotishistoriikin.

Yhdistyksen perustajajäsenet Pertti Kiviranta (kuvassa vasemmalla), Pirkko Virtanen, Seija Huhtamaa ja Tarmo Varho palkittiin kunniakirjoin.

Hyypyntien jokirannan talkoot

2.3.2013
Jokirannassa, Hyypyntien varressa, järjestettiin talkoot kahden vanhan uimapaikan, Isokuljun ja Pikkukuljun rantojen siistimiseksi. Tapahtuma oli samalla kyläläisten talviliikuntapäivä, johon osallistui alun toistakymmentä henkilöä. Raivaustyötä jatketaan myöhemmin kevään aikana. Talkookutsu löytyy Ajankohtaista -sivulta.

Ahkeria talkoolaisia ja talviliikkujia Hyypyntien jokirannassa.

Sydänmaan kyläyhdistys ry

Sydänmaantie 258
27800 Säkylä
Finland

Logo

Johtohenkilöt

Taina Markkula, puheenjohtaja,
p. 0440 235 746

Esa Lehtinen, varapuheenjohtaja,
p. 050 3005 865

Terttu Pesonen-Säilä, sihteeri,
p. 0400 619888

Olemme Facebookissa.


www.sydanmaa.net

info(ät)sydanmaa.net